Kontakt

Här finner ni våra kontaktuppgifter.

Besöksadress

Kopal Storkök AB
Djupdalsvägen 18
192 51 Sollentuna

Fakturaadress

Kopal Storkök AB
Djupdalsvägen 18
192 51 Sollentuna
faktura@kopal.se

Fråga Kopal

8 + 7 =

VD/Ekonomi

Elisabet Hermansson
elisabet@kopal.se

Kalkyl

Isabelle Vougt
isabelle@kopal.se

Ekonomiassistent

Anette Sallander
anette@kopal.se

Försäljning

Micael Lunderbye
micael@kopal.se

Marcus Westerlin
marcus@kopal.se

Anders Hermansson
anders.hermansson@kopal.se

Försäljning Malmö

Paul Davidson
paul@kopal.se

Projektering

Göran Hermansson
goran.hermansson@kopal.se

Service

Ulf Hermansson
service@kopal.se

Byggservice

Leif Nordström
leif@kopal.se

Kylservice

service@kopal.se

Om oss

  • Sture Hermansson startar Kopal Sales 1963 efter att ha tillverkat perkulator-kaffebryggare och prototyper på diskmaskiner hemma i trädgården i Danderyd. Företaget tillverkar och säljer storköksmaskiner, främst till kommuner och landsting.
  • Kopal Industrier, som snart startas och flyttar till Skärplinge tillverkar egna maskiner som kokgrytor, stekbord, spisar, värmerier och rostfri inredning.
  • På 70-talet kommer Stures tre söner Jan, Anders och Peter in i företaget som byter namn till Kopal Försäljnings AB och flyttar till Sollentuna. Man börjar med återförsäljning av välkända varumärken och startar en serviceorganisation.
  • I slutet av 90-talet säljer företaget fabriken i Skärplinge och slutar tillverka det egna varumärkets produkter för att istället fokusera på återförsäljning. Kopal startar små försäljningskontor med kontor bl.a. i Växjö, Sundsvall, Boden, Göteborg och Karlstad.
  • Företaget byter 2004 namn till Kopal Storkök AB och köper senare Nya & Begagnade Restaurangmaskiner AB. Företaget öppnar en utställning med lager på 1.000 kvm på Orrvägen i Sollentuna.
  • Företaget, som fortfarande styrs av familjen Hermansson, tillsätter Micael Lunderbye som VD. Man börjar jobba mer mot offentlig verksamhet och HORECA.
  • Serviceavdelningen består av egna servicetekniker som servar företagets kunder och projektavdelningen projekterar och ritar både ny- och ombyggnationer.