Disk & Avfallshantering
Diska med rätt verktyg och ta hand om ditt matavfall på korrekt sätt för att underlätta arbetet i storköket. Diskstationen är en av de viktigaste platserna i ett storkök och en förutsättning för ett effektivt jobb är rätt utrustning. Här hittar du ett stort urval av kvalitativa produkter för att underlätta rengöringen av er utrustning och hantering av ert matavfall på korrekt vis.
HEM / Disk & Avfallshantering
Att diska och hantera avfall är en stor del av arbetet i ett
storkök. På Kopal finns vi här för att ni ska hitta rätt produkter för er
verksamhet. Med vår 60 års erfarenhet hjälper vi er att matcha rätt utifrån
era behov och önskemål.
Kontakta oss
Stockholm - Huvudkontor
Djupdalsvägen 18
192 51 Sollentuna
08-517 600 00
mailbox@kopal.se
Malmö - Försäljningskontor
Paul Davidson
070-841 85 14
paul@kopal.se
Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se
Projektledning
VD/Ekonomichef
Elisabet Hermansson
076-873 02 53
elisabet@kopal.se
Kalkylchef
Isabelle Vougt
076-623 32 81
isabelle@kopal.se
Ekonomiassistent
Anette Sallander
anette@kopal.se
Projektering/ritning
Göran Hermansson
070-840 61 78
goran.hermansson@kopal.se
Bygg & Service
Servicechef
Ulf Hermansson
08-517 600 00
service@kopal.se
Bygg/byggservice
Leif Nordström
08-517 600 00
leif@kopal.se
Kyla/kylservice
service@kopal.se
Försäljning
Säljare
Micael Lunderbye
070-689 93 66
micael@kopal.se
Anders Hermansson
070-766 28 65
anders.hermansson@kopal.se
Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se