En salamander i storköket är ett måste. Den effektiva och smidiga salamandern som också skulle kunna kallas för grill är något alla professionella storkök borde ha. Med en salamander kan du snabbt och effektivt värma upp maten och fördelen med en salamander är att den är väldigt enkel att använda.
Kontakta oss
Stockholm - Huvudkontor
Djupdalsvägen 18
192 51 Sollentuna
08-517 600 00
mailbox@kopal.se
Malmö - Försäljningskontor
Paul Davidson
070-841 85 14
paul@kopal.se
Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se
Projektledning
VD/Ekonomichef
Elisabet Hermansson
076-873 02 53
elisabet@kopal.se
Kalkylchef
Isabelle Vougt
076-623 32 81
isabelle@kopal.se
Ekonomiassistent
Anette Sallander
anette@kopal.se
Projektering/ritning
Göran Hermansson
070-840 61 78
goran.hermansson@kopal.se
Bygg & Service
Servicechef
Ulf Hermansson
08-517 600 00
service@kopal.se
Bygg/byggservice
Leif Nordström
08-517 600 00
leif@kopal.se
Kyla/kylservice
service@kopal.se
Försäljning
Säljare
Micael Lunderbye
070-689 93 66
micael@kopal.se
Anders Hermansson
070-766 28 65
anders.hermansson@kopal.se
Marcus Westerlin
070-99 99 217
marcus@kopal.se